Liten ska bli pappa :)

idag fick jag beskedet om att liten hund ska bli pappa nu i mars :) wiii det ska bli så kul och se vad det blir. Hon tror att det kanske blir två st. Hundarna är så små så det är helt otroligt att det får plats med ngt i deras minimage..hehe vad ska man säga han är verkligen mogen att bli pappa :) ..(not) han är som en valp själv.image153image154

wisdom

image152image150

Nu Orkar jag inte mer..

image149 Nu börjar det bli för jobbigt med min stora hund. Nu orkar jag snart inte mer.  Pratade med veterinären idag om hans provsvar och de verkar inte veta vad som är fel, något är det men för att veta säkert så vill dom skära upp honom och ta prover fr magen. Men allvarligt hur mkt ska han orka? först har de tänkt att göra en sån operation och se om magen håller för ytterligare en ryggoperation. Jag får besked nästa vecka men jag känner att det här verkar som en dålig plan.  Vad är bäst för hunden? Hur  mycket ska man utsätta dem för, är det värt det? Ok om jag vet att han blir bra fr sina skador på ryggen, slipper bli smalare och smalare pga ngt de inte vet varför . personligen tror jag att han skulle må bäst att få somna in i lugn och ro och aldrig mer ha ont..men vad vet lilla jag , jag är ingen veterinär.
näe usch det här är för jobbigt!!

serier..

..som min kära kusin tipsade om tisdagens nya serie som är värd att kolla på är Gossip Girls. Den är bra, hoppas den fortsätter så!! wiiii vilka serier :) :)

image148

I'm back..

Oj nu var det längesen jag skrev, har inte orkat..Först hade jag  flunsan men den var inte så långvarig som tur var och sen har jag varit med maxi hos veterinären som har varit jättejobbigt. Han har skador på ryggraden som de kanske kan operera men de vet inte om magen klarar av det. Nu är det bara till att vänta på nya provsvaren så får vi se vad nästa steg blir.
Jag har iaf fått hem min nya fina tv :) wiii jag är så glad!! och nu börjar alla bra serier...kan det bli bättre :) upptäckte till min stora glädje att det var två av mina favoriter på raken
längtar redan tills nästa vecka

image146image147

RSS 2.0