Söndag-migrän :(

Idag var jag med syrran och Daniella på stan och shoppa lite..eller det blev inte så mkt shopping. Hittade en scarf, två armband och ett par skor som jag gillade.. eller en sko, den andra var spårlöst försvunnen så det blev inga skor heller :( synd för de var fina. Sen tog vi en fika i gallerian då hade Daniella somnat till en stund så vi kunde båda fika utan problem. Men jag hade en jobbig huvudvärk som vägrade försvinna. Det blev bara värre och värre och mkt riktigt blev det migrän :( Urk jobbigt!!! mådde spy-illa-blääääää och världens tryck över ögat och halva huvudet...kanske var det den försvunna skon som utlöste migränen..jag tror det. Det var bara till att åka hem och slänga sig i säng. Hoppas att det känns bättre imorrn

image58

URK TIDNINGAR :(

Expressen har gjort det igen..Suck vad lider dom av??? var människan som skrev det här överhuvudtaget där på plats?? Vad lider svensk media av???

Saxat ur expressen

 Ingenting, absolut ingeting,
händer på scen ? förrän konserten är över. Då kastar basisten sitt instrument till en roddare, som inte lyckas fånga det. Sångaren Chester Bennington poserar kvickt med en trasig del framför en filmkamera ? säkert det mest rock?n?roll-liknande ögonblicket i karriären för Linkin Park. Ett band som förblir nu metal och fortsätter att suga.

De får skriva vad de vill..konstigt att alla sjöng med till alla låtar och hoppade och skrek som galningar om det nu var så dåligt...Jag tycker iaf att de ROCKADE FETT!!!! ska aldrig mer läsa expressen

image57

I'm In Love!!!!!

Så J*lA BRA!!! Konserten alltså..och Chester Vilken RÖST..MAGISK!!!!!!!
                                             I'm in Love :)

image56

Fredag-Semester-LINKIN PARK :)

Så skönt idag har jag semester :) inte så tokigt!!! Då hinner jag pyssla lite hemma och vara lite med hundarna tills ikväll då vi ska kolla på Linkin Park :) jag längtar..det kommer nog att bli grymt bra. Har inte hört så mkt fr deras nya album men de gamla låtarna är bäst! För er som inte kommer att gå på Linkin Park kolla in länken så kan ni se vad ni missar :)

http://www.musicbrigade.com/templates/VideoPage____7274.aspx?VideoID=2460129



image53

onsdag

Då var onsdagen nästan slut. Har hunnit kolla på både Men In Trees Och Grey´s Anatomy så jag är nöjd :) Fast jag hade gärna kollat några avsnitt till.
Nu håller jag på och fixar och trixar i tvättstugan så det ska bli fint :) äntligen kan jag tvätta!!

image52

tisdag..

Nu längtar jag bara att få kolla på Desperate Housewives så jag kan gå och lägga mig och sova. Har ont i huvudet och är såå trött
känns som en riktig Snoopy tisdag idag

image51


Galen tvättmaskin :(

Hjälp vad har jag köpt för ngt?? en helgalen tvättmaskin!!
Efter en bra start på jobbveckan fick jag köra rally hem för att ta ut hundarna så att han som skulle instalera tvättmaskinen skulle slippa ha ett par lurviga övervakare över sig :) Jag var helt överlycklig äntligen skulle jag kunna tvätta igen..det var verkligen på håret för snart finns det inga rena kläder kvar att ha på sig. Jag startade maskinen den gick så lugnt och fint ..åååh vilket bra köp tyckte jag..ringde t om mamma och pappa för att de skulle få chansen att höra hur fint den gick.  Jag pysslade lite hemma så hör jag världens dån och oväsen tror att hela himlen ska ramla ner..vad f#n är det som händer, är grannarna påväg genom väggen..jag sprang till tvättstugan och upptäcker genast att min tvättmaskin har ett eget liv :( den studsar omkring helt galet...hjälp ...vad ska jag göra. Ringde nu tillbaks till pappa och denna gång var det inte för att jag var en lycklig tvättmaskinsägare. Tur att jag tog en xtra försäkring :)  får ringa tvättmaskinsmannen imorrn och se vad som händer. Hoppas han fixar det

image49

Socialträning för lillen :)

Oj idag har vi socialtränat lillen till max!! Först var jag och Sebbe med han på utställning i Stäket Almare, nära oss det var därför vi passade på att åka dit. Det var retriver & spaniel klubben som hade anordnat det hela. Det var super!! Fint väder solen sken och massor med mysiga hundar. Först tyckte Mali inte alls om det men efter ca 5min så hade han anpassat sig..det gick jätte bra. Efter det hade Sebbe fotbollsmatch så då lämnade jag han vid fotbollsplan för samling och under tiden så hämtade jag Maxi (storhunden) och körde han till mamma och pappa och gick sen ner med Mali till fotbollsplan där det alltid är massa hundar och människor. Så idag blev det socialträning till max men ju mer vi tränar desto bättre kommer det att bli.
och igår på kvällen så träffade jag Liza som har två russkiy toy tikar plus Lailas alla hundar så vi var ute med 9 hundar utan några som helst problem :) 

Ryska ligan :) Mali & hans tjejer

image48

Hemma från veterinären

Det blev till att åka till veterinären med Maximus. Vi var där i ca 2 timmar. Han fick ta blodprover, röntga magen och till sist en påse med dropp. Han hade blivit rejält uttorkad sen fick han recept på antibiotika och en annan medicin så nu ska han bli bra :) jag var så rädd att det skulle vara ngt farligt. Fast han ser ut som en dromedar eller Quasimodo just nu eftersom all vätska har samlats på ryggen..stackarn ser helknasigt ut!!
Nu blev det taskig tajming så det blev inget dop för mig :( det missade jag plus att hundarna konstigt nog ALLTID blir dåliga när det är helg och de har jour..nu räknar jag verkligen dagarna till lön..fast pengar spelar ingen roll, hundarna betyder ALLT!!!!

image46image47

Shopping till lillhunden ;) bra länkar..

Här är länkar till några av mina favoriter!! Här kan man hitta fina halsband, tröjor, matskålar mm..har ni några bra länkar att dela med er gör gärna det :)

enjoy

http://www.lechien.se/Default.aspx

http://www.smalltobig.se/

http://www.dogexclusives.com/index.php

http://www.fashionfordogs.se/

image45

SHOP TIL U DROP ;)

Lördag..

så var det lördag igen och tur är väl det för jag har fortfarande en sjuk hund :(
fast jag tror och hoppas att han mår lite bättre idag. Har kokat lite ris till han...han ser helt utmärglad ut. Vi gick upp och ut på promenad strax efter 5 så jag har iaf fått ca 5timmars sömn ;)
så är det Daniellas dop idag, får se hur det går om jag kan gå alls. Annars får jag försöka skicka dit sebbe så han får vara med. Typiskt!! Men det kanske går vi får se hur det ser ut om ett tag.. nu är det dags för att mata vovven

tjingeling för stunden

  image43

Min Sjuka Hund :(

image42Stackars min stora fina hund!! Upptäckte imorse att han var risig i magen.. Sen har han bara blivit värre under dagen, riktig risig i kistan plus att det kommer blod när han bajsar :( inte så bra. Pratade med veterinären de sa att jag måste vara med han hela tiden och hålla han under uppsikt och jag ska avvakta tills imorrn om det inte blir ngn akut förändring i natt...usch det känns jättejobbigt!! Han är ju min lilla älskling, jag hoppas att det inte är ngn fara..nu ska vi gå en liten promenix igen..

Fredag ^^

Jaha så var det dags för fredag igen och jag jobbar kväll (igen)..Fast jag behöver pengarna ;) köpte doppresent som jag inte kan skriva om eftersom syrran eller hennes barn brukar kolla på bloggen ibland så det får vara hemligt så länge...sen köpte jag en Odd Molly blus så jag har ngt att ha på mig. Hjälp  vad de har dyra saker men söta!!! jag kommer nog att ha den mina vita miss60 jeans och mina miss van/fornarina pumps så blir det nog bra...får testa allt ikväll

image41
Hur Många Dagar Är Det Kvar Till Lön????????????

LiNKiN PaRk :)

Jippppppiiiiiiiiiiiiiiiii idag köpte jag biljetter till Linkin Park :) som kommer att uppträda i Globen nästa fredag 25/5 tjohoooooooo jag längtar. Det är jag och Sebbe som kommer att gå..Linkin Park Rules :)

image39image40

kusin vitamin igen :)

Ännu en kusin som hittat till bloggen :) denna gång är det Pia, Mayas storsyrra..ROLIGT!! Jag är inne och kollar era bloggar med, fast jag måste erkänna att jag är sämst med att lämna kommentarer..ska bli bättre.
Jag är ju nybörjare på det här!!!!
Synd att vi inte bor närmre varandra så man hinner ses ngn gång fast jag och sebbe måste nog komma upp i sommar iaf. Så om jag har tur är ni hemma så man kan ses då.
 
Jag lovar jag ska pussa bebben fr dig på dopet..bara jag skriver dop så blir jag stressad..har fortfarande ingen present och inga kläder att ha på mig :(  oj klockan börjar bli mkt ska till jobbet nu men massor med kramar så länge

image36

Liten som vill vara stor - Stor som vill vara liten

Jag har upptäckt att mina hundar e lite tokiga!! Som säkert de flesta vet så brukar små hundar tro att de är stora som Rottweiler eller ngt i den stilen och min lillhund är inget undantag han tror att han är stor och cool medans min stora hund har fått för sig att han minsann är lika liten som lillen...se själva jag lyckades med bildbevis


Maxi har pressat sig ner i Malis säng ;)
Och
Mali har tagit Maxis säng

Onsdag..

image27 så var det onsdag igen..veckorna går med rasande fart. Vi jobbar som vanligt inga undantag för dag-före-röd eller röda dagar ..så jag och en till kommer att sitta på jobbet imorrn när alla andra kan vara hemma och göra vad de vill. Fast vi får väl xtra betalt och massa övertid så det är helt ok :)
Men jag börjar få lite panik inför lördag, hur ska jag hinna med allt? Har ingen aning om vad jag ska köpa för doppresent eller vad jag ska ha på mig :( Har ngn några heta tips att dela med sig gör gärna det..

tjingeling för stunden

SEBBES BLOGG...

Nu har även Sebastian fixat sig en blogg :D
där kommer det stå en hel del om fotboll, Favorit Manga serier och om olika spel allt från onlinespel till PsP, Gamecube...ett tips kolla in ;)

sebbox.blogg.se

image26

Måndag..

..Uppe med tuppen!!  visar sig att jag inte kan sova. Vaknade först vid 2-3 tiden sen 5.30 drog mig en stund och försökte somna om men det var omöjligt. Jag kommer att vara så trött efter lunch idag :( jobbigt men vad gör man? Känner mig redan trött. Hoppas det blir en lugn dag..vilket det säkerligen inte kommer att bli!!
Men jag kommer att få min mascara från Towe idag då hon kommer hem fr Finland ;) jippii för den är verkligen bäst!! Den rekommenderar jag varmt..

image25

Daniella :)

Var hemma hos syrran och softa lite idag, passade på att gosa lite med Daniella ;) så söööt !!  det har hänt en hel del hon snurrar omkring men hennes nya hobby är nog att smaska på små söta fossingarna..det gäller väl att passa på när man kan innan de blir stora och smakar illa :)
image22

GRATTIS Serbien!!! =)

Jippiiiiiiiiii rätt låt vann..trist bara att tidningarna ska svänga på det till att allt är uppgjort att alla ifrån öst håller på varandra. Men vi är minsann inte bättre så fort man kom till Finnarna och danskarna  så förväntar vi oss få höga poäng av dom. Låter mest som dåliga förlorare!! Det är bara att inse att våran låt var en av de sämsta!!!!!!!!!! Och sen att de oxå skriver en massa snicksnack om Serbiska nationalisttecknet och att de trampar på alla bosnier..jag höll på att smälla av när jag läste det. Dålig stil, tidningarna borde tänka sig för och undersöka lite mer vad det är för slags tecken de gjorde innan de skriver sån smörja..OPROFFSIGT!!! 

image15image16

Mac Book VS Tvättmaskin

Vilken Rutten start nu på morgonen. Skulle hänga upp tvätt som jag tvättat under natten..upptäcker då att nästan halva maskinen är fylld med vatten öppnar och kolla om det kan ha fastnat ngt i filtret och då börjar det pumpa ut vatten därifrån..urk inte skoj!! Men jag gissar att det är dags att köpa en ny tvättmaskin då jag oxå misstänker att den är energi boven i huset..men det finns ju miljarder med roligare saker att köpa så det känns lite trist. Jag som bara vill och måste ha lilla söta Mac Book ..LOVE @ 1st sight!! gissar att den får vänta en liten stund till.
image12                               VSimage13

Äntligen Fredag!!!!

Fy vad skönt med lite helg!! Dagen började bra, fick ihop mitt arbete supertidigt ..skönt en softish fredag trodde jag men LURAD!! det blev desto mer att göra :(  Nu är jag såå trött så det blir till att göra en gammal klassiker slänga sig i soffan kolla på en film och somna i soffan ;)
image10

Bisse

image9Fick nyss höra att mormor och morfar var tvungna att till slut låta deras älskade hund få somna in en sista gång. Bisse blev hela 15 år, Världens goaste Pappillon. Men nu får hon vila i frid utan att ha ont. Ett svårt beslut som måste fattas förr eller senare när man har hund är att veta när det är dags att ta farväl. Det måste vara oerhört tungt att behöva fatta detta beslut men det sista man vill är att ens fyrfotade familjemedlem ska behöva lida..men ack så tungt.. Om det nu finns en liten hundhimmel så hoppas jag att du får det lika fint där som du hade det hos mormor och morfar

Kusin Vitamin :)

Igår hände det en rolig sak. en av mina kusiner skrev i min blogg och msn..super kul!! Kanske inte en stor grej tycker ni men det är det! Mina kusiner bor i Skellefteå så vi bor inte direkt ett stenkast ifrån varandra så vi ses inte så ofta.
Det var Maya :) har inte hörts på länge så det blev nog dagens överraskning. just nu befinner hon sig i Umeå och pluggar konst..COOLT..heja Maya!! har blivit lovad att få se bilder från deras konstutställning. Glöm nu inte bort det..du är ju värsta paparazzin så det fixar du lätt.

Lycka Till med Utställningen Maya

Tusen Kramar
Kusin Vitamin

image11


I Don't Love You..My Chemical Romance

är den låt som snurrar runt i mitt huvud just nu 24/7 ..har kommit på mig själv flera gånger idag med att gå och sjunga på den på morgonen sen på jobbet, i bilen,  i skogen och nu innan jag ska sova  ..får se hur länge den hänger kvar. Fast jag gillar den så tur är väl det!! Ibland fastnar mindre bra låtar i huvudet och man undrar hur de hamnar där ;) Galet ..nu ska jag nynna vidare..

image11

I Väntan På Desperate Housewives..

image10 Jippi idag är det dags igen för en klar favorit =Desperate Houswives :) Just Love It!! Jag är nog lite "såpa"torsk..haha om ni förstår vad jag menar.
Lista på mína absoluta favoriter

1 SEX AND THE CITY
2.DESPERATE HOUSWIVES
3.MEN IN TREES
4.GREY´S ANATOMI

sen såklart Prison Break...kan nog göra listan hur lång som helst.
ska försöka hinna göra massa saker innan det börjar

hej för stunden :)

AMORES PERROS - ÄLSKADE HUNDAR

Här är våra älskade hundar


 
image4

Mali 10 mån                                               Maximus 5år
Russkiy Toy                                           Dalmatin/Labrador
                        

Äntligen hemma :)

Trodde aldrig att den här dagen skulle ta slut!! vissa dagar bara är så. Men äntligen hemma :) ska springa ut med vovvarna, blir nog ingen långis för det regnade ordentligt nyss..fast man vet aldrig när man väl är ute på spåret så är det skönt trots allt..vad är det man brukar säga det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder ;) haha ..stämmer det??? ibland kanske
tjingeling så länge

Då var det dags igen - Årets Städdag

242924-1



Då är det alltså dags igen för årets städdag :( urk..kan det bli ngt tråkigare?? Söndag & städdag. Men vissa tycks gilla det här, står och pratar i timmar i rabatterna och får desto mindre gjort. Nytt för i år är att man får böta 500.- om man inte är med..hmm kanske ett nödvändigt ont?!! vore det inte bättre att man skulle dela ut uppgifterna och sen göra det när man kan..
Önskar att jag fick bestämma ibland ;).
Men det är bara till att gilla läget grabba tag i sopborsten och ge sig ut i dammet och sätta igång och städa
tjingeling

Barn & cyklar = KATASTROF

Katastrof !! idag blev vi påkörda av en cykel i full fart..jag stod still pojken kom i full fart rakt in i bilen...ajajajaj inte bra..pojken mådde bra inte bilen :(  jag = deprimerad!!! What to do...det visade sig att barn e hårda och bilar e mjuka. Men tur i oturen att pojken mår ok!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0